Rijopleiding

Corona update: Door de overheidsmaatregelen van de afgelopen tijd is er nogal wat gaande betreffende de wachttijden.
Als u het rijbewijs wilt gaan halen, meld u zich dan vroegtijdig bij ons aan.
Wij kunnen u dan tijdig gaan begeleiden in de planning bij het CBR voor zowel de praktijk als voor de theorie.U heeft besloten uw rijbewijs te gaan halen voor de personenauto. Dan heeft Borsboom Opleidingen een optimaal leertraject voor u waarmee u snel en gemakkelijk het examen kunt halen en vervolgens met een gerust hart de weg op zult gaan.

2toDrive: Vanaf 16,5 jaar mag u praktijklessen gaan volgen en vanaf 17 jaar het examen afleggen. U mag dan onder toezicht zelfstandig rijden. Vanaf 18 jaar mag u volledig zelfstandig de weg op. Meer informatie over 2toDrive vind u hier.


Theorie

Het eerste wat u gaat leren is de theorie. Dit betreft alles wat met het verkeer te maken heeft en dat is een pittige klus. Met de hulpmiddelen uit de webshop kunt u zich de theorie zelfstandig eigen maken. Als u moeilijker leert dan gemiddeld is het verstandig even contact met ons op te nemen.
Ons advies is om alvast te beginnen met de theorie voordat u start met de praktijklessen. Dan kunnen wij daarna op de meest effectieve manier de praktijklessen gaan rijden.


Praktijk

In de praktijk heeft u gemiddeld tussen de 40 en 50 uren rijles nodig om veilig en zelfstandig te kunnen rijden en het examen te kunnen behalen.

Na de eerste rijles kunnen we al redelijk inschatten welk pakket u nodig heeft. U kiest in overleg met de instructeur de volledige opleiding of het pakket speciaal voor rij- en faalangstbegeleiding. Vervolgens rijden wij een uniek leertraject aan de hand van het pakket. Natuurlijk is het mogelijk om, indien nodig, daar van af te wijken. U wordt niet alleen maar opgeleid voor het examen, maar vooral om ook daarna veilig en zelfstandig in het huidige verkeersbeeld te overleven. Autorijden is niet alleen truckjes leren, maar ook inzicht, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

U leert bij ons op de meest moderne en veilige manier autorijden. Dankzij de intensieve en positieve manier van lesgeven en ons unieke leertraject heeft u in zo min mogelijk lessen, en dus voor een nette prijs, uw welverdiende rijbewijs op zak.

Bij alle rijscholen zijn er altijd wel leerlingen die twijfelen over:
Hun niveau;
Hoe het komt dat zij niet slagen;
Zichzelf of de rijschool en daarom een tweede mening willen horen;

Bovendien zijn er instructeurs die soms een mogelijkheid zoeken om een leerling op een hoger niveau te krijgen en te laten slagen.

Borsboom Opleidingen is gespecialiseerd in juist het opzoeken van dat wat er nog nodig is om te slagen.
Daarom hebben wij het los examen trainingspakket ontwikkeld van 3 lessen waarin wij alle leerlingen (en onze collega's) graag bijstaan.
U stapt dus niet over, het is een extra examen trainingsmogelijkheid waar u verrassend veel van op zult steken.

U kunt hieronder de video's bekijken over hoe de Tussentijdse Toets en het praktijkexamen in zijn werk gaan.

Waar rijden wij?
Wij rijden in de regio Westland, Den Haag, Hoek van Holland, Rijswijk, Delft en omstreken.
De examens worden afgenomen bij het CBR in Rijswijk.
In het examengebied (De Randstad) is het verkeer meestal druk en hectisch.
Om straks zelfverzekerd door dit drukke verkeer te bewegen heeft u een gedegen opleiding nodig.
Kom bij ons uw rijlessen volgen en u zult versteld staan hoe leuk het autorijden is en hoe snel u vordert!

Tot snel!

Borsboom Opleidingen: altijd een veilige keuze