Bijscholing

Als u langer uw rijbewijs heeft, maar over bepaalde zaken, door wat voor reden dan ook onzeker wordt, dan hebben wij leuke, korte bijscholingen voor u. Kent u iemand die moeite heeft of zelfs onveilig rijdt? Dan kunt u zich ook samen opgeven voor een van deze disciplines.

Alle bijscholingen zijn geschikt voor één of twee personen, waardoor u de kosten eventueel kunt delen.

Rijden op navigatie

Bent u onzeker als u in een vreemde omgeving rijdt met of zonder navigatie? Dan is deze cursus 'rijden op navigatie' iets voor u. Tijdens deze 2 uur durende cursus krijgt u informatie over het instellen van het navigatiesysteem. Verder gaan we ervaren hoe u veilig en vol zelfvertrouwen weer gaat rijden met behulp van de navigatie. U gaat leren wat u moet doen als u verkeerd rijdt en hoe u moet handelen bij onvoorziene verkeerssituaties. Na deze cursus 'rijden met navigatie' zult u zien dat u weer veilig en vol zelfvertrouwen overal heen durft.

Het moderne rijden

Heeft u ook zo'n moderne, zuinige auto, of heeft u een nieuwe auto aangeschaft? Daar hoort een andere (moderne) rijstijl bij.
Bij moderne vrachtwagens wordt tegenwoordig standaard een bijscholingscursus 'veilig en zuinig rijden' geleverd om de chauffeur optimaal met de auto te laten werken. Ook u kunt alles uit uw moderne personenauto halen. Leer zuinig, vlot en veilig rijden. Bij Rijschool Borsboom kunt u een leuke, korte cursushet moderne rijden” volgen om zo optimaal en veilig mogelijk met uw auto om te gaan. U krijgt in één les van 2 uur alle tips en handigheidjes uitgelegd. U gaat meemaken dat zuinig en veilig rijden zeker niet saai of sloom rijgedrag is, maar dat het juist actief en slim rijden is.

Bijzondere verrichtingen

Wie heeft er geen moeite met fileparkeren en de auto vlot in een parkeervak zetten? Hoe doe je dat op een gemakkelijke en veilige manier en wat zijn de verkeersregels? In deze cursus 'bijzondere verrichtingen' komt alles aan bod, te weten: veilig wegrijden, fileparkeren, vakparkeren en achteruitrijden. U parkeert weer zorgeloos en veilig, overal waar u maar wilt. Deze cursus bestaat uit 3 uur, verdeeld over één week.

Snelweg rijden

Angstig op de snelweg... Zuid-Holland is een druk gebied en dat is goed te merken op de snelwegen. Door die drukte zijn er veel mensen angstig geworden. Het juiste kijkgedrag en inzicht om onbezorgd en veilig van rijstrook te wisselen is een veel voorkomend probleem. We bouwen in 3 lessen van anderhalf uur het veilig kunnen rijden op de snelweg weer op. Alle facetten van het snelweg rijden komen aan bod: kijkgedrag, invoegen, uitvoegen en reageren op verkeerssituaties. Na deze cursus 'snelweg rijden' van 4,5 uur verdeeld over een week zult u zien hoe leuk het snelweg rijden is en dat het rijden op andere wegen u ook gemakkelijker afgaat.

Rijden in de drukke stad

Angstig in de stad door het drukke en vaak chaotische verkeer…. Neem 3 x 2 uur de tijd om met mij de stad in te gaan. We bouwen de moeilijkheidsgraad in uw eigen tempo op en aan het einde van de bijscholing 'rijden in de drukke stad' stapt u weer zelfverzekerd in de auto, ook als u in drukke gebieden terecht komt.

Een leven lang veilig rijden en voorbereiden op de CBR rij test

Begin op tijd om uw rijbewijs zo lang mogelijk in bezit te houden.
U wilt graag veilig blijven rijden en u kan rond uw 75 jaar voor een rij test komen te staan bij het CBR.
Het wel of niet halen van deze test kan grote gevolgen hebben in uw leven.
Zorg dat u op tijd begint met bijscholen zodat u nu veilig blijft rijden en straks de rij test gemakkelijk doorstaat.

Hoe gaat het in zijn werk?
Eerst een gratis rijanalyse van 30 minuten om te bepalen wat we precies gaan doen. Deze cursus bestaat vervolgens uit 3 uur rijden op 1 dag of na overleg verdeeld over meerdere dagen. Aan het einde van deze cursus bent u veel zekerder en weer volledig op de hoogte van het rijden zoals het er nu aan toe gaat. Het is belangrijk in het huidige verkeer om bij te blijven. Na deze cursus doen we1x per maand een rij analyse van 1 uur met indien nodig, direct advies en hulp zodat uw rijden een leven lang op pijl blijft. Deze cursus is geschikt voor 1 of 2 personen. Met z n tweeën deelt u de kosten en u zult zien hoe leuk en nuttig het is om dit samen te doen.
Wanneer moet ik een rij test doen?

Alle lessen worden gegeven in onze eigen leswagen. Een moderne Seat Ibiza met alle veiligheidseisen die maar mogelijk zijn. U wordt voor elke les opgehaald en weer terug gebracht. Alle prijzen vindt u onder het kopje tarieven. Zorg voor uw veiligheid en die van anderen. Krijg weer plezier in het autorijden en meld u aan, dit kan telefonisch of per mail. Als het om veilig en vertrouwd auto rijden gaat, zijn wij u graag van dienst.

Borsboom opleidingen een veilige keuze