Rijopleiding

Corona update: Door de corona maatregelen van de afgelopen tijden is er nogal wat gaande betreffende de wachttijden bij het CBR.
Als u het rijbewijs wilt gaan halen meld u zich dan vroegtijdig bij ons aan, het liefste ruim een jaar van te voren.
Wij kunnen u dan tijdig gaan begeleiden in de planning bij het CBR voor zowel de praktijk als voor de theorie.U heeft besloten uw rijbewijs te gaan halen voor de personenauto. Dan heeft Borsboom opleidingen een optimaal leertraject voor u waarmee u snel en gemakkelijk het examen kunt halen en vervolgens met een gerust hart de weg op zult gaan.

2toDrive: Vanaf 16,5 jaar mag u praktijklessen gaan volgen en vanaf 17 jaar het examen afleggen. U mag dan onder toezicht zelfstandig rijden. Vanaf 18 jaar mag u volledig zelfstandig de weg op. Meer informatie over 2toDrive vind u hier


Theorie

Het eerste wat u gaat leren is de theorie. Dit betreft alles wat met het verkeer te maken heeft en is een pittige klus. Met de hulpmiddelen uit de webshop kunt u zich de theorie zelfstandig eigen maken. Als u moeilijker leert dan gemiddeld is het verstandig even contact met ons op te nemen.
Ons advies is om alvast te beginnen met de theorie voordat u start met de praktijklessen. Dan kunnen wij daarna op de meest effectieve manier de praktijklessen gaan rijden.


Praktijk

In de praktijk heeft u gemiddeld tussen de 35 en 50 uren rijles nodig om veilig en zelfstandig te kunnen rijden.

Na de eerste rijles kunnen we al redelijk inschatten hoeveel lessen u nodig heeft. U kiest in overleg met de instructeur een pakket en vervolgens rijden wij een uniek leertraject aan de hand van pakket A of B. Natuurlijk is het mogelijk om, indien nodig, daar van af te wijken.

Als u bent geslaagd heeft u bij ons op de meest moderne en veilige manier leren autorijden. Door de intensieve en positieve manier van lesgeven heeft u in zo min mogelijk lessen, en dus voor een nette prijs uw rijbewijs op zak.

U kunt hieronder de video s bekijken over hoe de Tussentijdse Toets en het praktijkexamen in zijn werk gaan.

Waar rijden wij?
Wij rijden in de regio Westland, Den Haag, Hoek van Holland, Rijswijk, Delft en omstreken.
Onze examens worden afgenomen vanuit het CBR in Rijswijk.
In het examengebied (De Randstad) is het verkeer meestal druk en hectisch.
Om straks zelfverzekerd door dit drukke verkeer te bewegen heeft u een gedegen opleiding nodig.
Kom bij ons uw rijlessen volgen en u zult versteld staan hoe leuk het autorijden is en hoe snel u vordert!

Tot snel!

Borsboom opleidingen altijd een veilige keuze