Rijangst en faalangst

Rijangst, faalangst en weerbaarheid in het verkeer


Het verkeer wordt met de tijd drukker en vooral agressiever. In de praktijk merken wij dat veel mensen het lastig vinden om zich staande te houden in het verkeer. Daarom bieden wij speciale faalangst- en weerbaarheidstrainingen aan waarbij het karakter van de kandidaat centraal staat. Wij als instructeurs zijn opgeleid en gespecialiseerd in het begeleiden van onzekere en faalangstige kandidaten. Als u helemaal niet durft te gaan rijden, neem dan toch gerust contact met ons op.
In de eerste lessen mag u wel, maar hoeft u zeker nog niet zelf te rijden. Wij bieden de opleidingen aan in de schakel en in de automaat dus voor iedereen alle mogelijkheden. 


Voor wie is deze opleiding?


Opleiding

Hoe u zich staande houd in het huidige verkeer leert u in onze training. De training is heel praktijk gericht en word direct geïntegreerd in de rijopleiding als dat nodig is. In de rijopleiding gaan we dus goed aan de slag met de vraag hoe u het beste om kunt gaan met bepaalde situaties. Denk dan aan de volgende punten:


Vindt u het lastig om met het autorijden te beginnen?

Vindt u het lastig om soms uw voorrang te nemen? Of te wel voor uzelf op te komen?

Vindt u het lastig om op tijd een keuze te maken in het verkeer? Of te wel beslissingen te nemen?

Vindt u het lastig om tevreden te zijn met hoe u bv geparkeerd hebt? Of te wel, legt u de lat te hoog voor uzelf?


Wanneer u moeite heeft met één van bovenstaande punten, dan zult u zien hoeveel het waard is dat wij u daar direct op de juiste manier in begeleiden.  

Borsboom Opleidingen: altijd een veilige keuze